Over ons

Tim

Medewerker hulpbijmijncomomputer

Mijn naam is Tim en ik ben 27 jaar oud. Toen ik 5 jaar oud was kreeg ik de eerste oude computer van mijn vader. Mijn vader had een paar spelletjes gekocht en hierdoor heb ik spelenderwijs geleerd te werken met de computer. Namate ik ouder werd ging ik ook een opleiding volgen op het MBO. Hier heb ik een niveau 2,3 en 4 diploma behaald. Na deze periode was ik nog gemotiveerd genoeg om aan een HBO opleiding te beginnen die ik nu bijna heb afgerond. Tijdens deze opleidingen heb ik meerdere stages gelopen, en dus veel praktische kennis opgedaan.

Neem nu telefonisch contact op!

Computerhulp aan huis reparatie
Jaren ervaring
Dagen per week beschikbaar
+
Tevreden klanten
50 %
Klanttevredenheid

Wat klanten over ons zeggen

Al vaker computerhulp gekregen van deze jongens, hebben mij in Jip en Janneke taal verder geholpen. Top!
Henk Bakker
Via een collega in contact gekomen via hulpbijmijncomputer. Zij zijn al vaker over de vloer gekomen voor diverse computer problemen. Tot de volgende keer!
Bob Huisbaas
Hulpbijmijncomputer heeft mij uitstekend geholpen bij mijn computer. Mijn computer starten niet meer op. Na 20 minuten deed mijn computer het alweer!
Bep Meijer
Open chat